У Луцьку відзначають Міжнародний день захисту дітей

У Луцьку відзначають Міжнародний день захисту дітей

deti_joxx_0003editЗ нагоди проведення Міжнародного дня захисту дітей в Луцьку відбувається низка подій. Зокрема, у гімназії № 21 тривав конкурс учнівських проектів “Я – житель Луцька. Я – господар в нім”, а у Палаці учнівської молоді – фестиваль вихованців дошкільних навчальних закладів міста “Ми діти твої, Україно!” . Крім того, у Центрі дитячої та молодіжної творчості “Диво” відбулася  благодійна акція для дітей, які знаходяться у складних життєвих обставинах “Даруємо радість дітям”.

Також, у народному домі „Просвіта” протягом декількох годин тривав IV Мистецький фестиваль для дітей з особливими потребами “Забавляночка скликає друзів”. Це – унікальний культурно-мистецький захід, учасниками якого є діти з обмеженими функціональними можливостями здоров’я. Фестиваль має на меті підтримку творчої самореалізації учасників та популяризацію інформації про ефективні напрямки роботи „Центру розвитку дитини”. У заході взяли участь більше десяти дитячих шкільних та дошкільних закладів з області та Луцька.

На головній площі нашого міста – Театральному майдані – відбувся благодійний  ді-джей парад “Діти – наше майбутнє, музика – наше життя!”. У програмі – вуличний ді-джей парад протягом дня за участю провідних ді-джеїв Волині, конкурс для дітей «малюнок на асфальті», а на завершення – запланований благодійний концерт ді-джеїв у одному з диско-клубів міста. Основна мета цих заходів, привернути увагу громадськості до проблем дітей-сиріт. Кошти, зібрані під час ді-джей параду будуть спрямовані на допомогу вихованцям Волинського обласного опеціалізованого будинку дитини.

У народному домі “Просвіта” розпочався концерт для обдарованих дітей міста “Юні таланти Луцька”.