Стажування молоді у міській раді

Стажування молоді у міській раді

1797Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Микола Іванюк повідомив, що розпочався наступний етап проекту «Стажування молоді у Луцькій міській раді». Загалом, у проекті взяли участь близько півтори сотні молодих людей, а за підсумками другого етапу, 65 з них зараховано на стажування до виконавчих органів міської ради.

При цьому він зазначив, що це більше ніж планувалося, але через високий рівень знань студентів та прагнення потрапити на стажування до муніципалітету кількість стажистів було збільшено.

Микола Іванюк звернувся до керівників структурних підрозділів, де стажуватиметься молодь, з проханням затвердити плани проходження стажування та вчасно підготувати пропозиції щодо зарахування молодих людей до кадрового резерву.

„Серед переваг, що отримають студенти, які братимуть участь у конкурсі, є не тільки можливість отримати роботу в виконавчих органах міської ради, а й мати перший практичний досвід і стати конкурентноздатними на ринку праці загалом”, – наголосив Микола Іванюк 30 березня під час презентації проекту.