“Сузір’я дитячих хітів” – перший хід-парад юних талантів на радіо “Луцьк”

“Сузір’я дитячих хітів” – перший хід-парад юних талантів на радіо “Луцьк”

bdgilka2У Луцьку відбувся перший хіт-парад юних талантів – “Сузір’я дитячих хітів”. Ініціатор проведення – радіостанція “Луцьк” 107.3 FM Волинської обласної державної телерадіокомпанії за підтримки Луцької міської ради. Близько сорока учасників протягом чотирьох місяців напружено змагалися. Емоції, переживання, голосування – вже позаду. На часі – отримання заслужених нагород.

У концерті взяли участь фіналісти кожної вікової категорії і найкращий, за версією слухачів радіо “Луцьк”, колектив. У молодшій віковій категорії 1 місце посіла Анна Рябенко, 2 місце – Даринка Зубчик, 3 місце – Владислава Приймачук, а Марічка Курта стала дипломантом. У середній віковій групі 1 місце в Анастасії Гайдар, 2 місце – в Інни Бохонської, 3 місце – у Володимира Бондарука, Соломія Войтович – дипломант. У старшій віковій групі 1 місце посів Володимир Ординат, 2 місце – Оксана Попко, 3 місце – Альона Сильчук, Вікторія Михайлець – дипломант.

Зіркові гості – Адам Горбатюк, Інна Кириченко і гурт “Double voice”. Ведучі гала концерту добре відомі слухачам радіостанції «Луцьк» — Сергій Ткачук, Наталка Войтович та Юрій Кльоц.

Захід відбувся за підтримки Луцького міського голови Богдана Шиби. Звертаючись до учасників та присутніх в залі, він зазначив: «Переможці – усі дітки, які брали участь у хіт-параді, не зважаючи на зайняті місця. Я зичу кожному з вас знайти свою дорогу в житті».