Театральні дні фестивалю „ДоброДІЙ”

Театральні дні фестивалю „ДоброДІЙ”

gx3XTJ0Протягом третього та четвертого днів фестивалю „ДоброДІЙ”, що триває в Луцьку в районі підшипникового заводу, відбувалися вечори театрального мистецтва за участю театральних студій «Tensing-група», «Ми+», «Вертикаль», «Говерла» та «ГаРмИдЕр» та інших. Було організовано 3 сцени з декораціями для кожної з драматичних груп. Вони на благодійних засадах показували свої дійства з метою залучення учасників програми до доброчинності та збирання коштів для облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика загального користування в цьому мікрорайоні.

Кожна з театральних груп підготувала свою постановку на духовну або ж соціальну тематику: «Tensing-група» спонукала задуматися над темою мудрого використання часу, «Вертикаль» – про духовний світ, який оточує кожного, «Ми+» – про мету людського життя та місце кожного під сонцем. Особливо сподобалися гостям програми виступи колективів «Говерла» з церкви «Фіміам», які інсценізували комедію І.Карпенка-Карого «Сто тисяч», відкриваючи істину про те, що життя людини не залежить від величини її маєтку, та театру студії «ГаРмИдЕр» Центру культури і дозвілля ВНУ імені Лесі Українки «Перший знак – Увага люди!» про екологічні та соціальні проблеми сучасного суспільства.

Довідка: фестиваль «ДоброДІЙ» триватиме до 17 травня для дітей та дорослих. З початку проведення фестивалю зібрано понад 3,5 тисяч гривень для облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика.