Богдан Шиба зустрівся з переможцями конкурсу «Студент року»

Богдан Шиба зустрівся з переможцями конкурсу «Студент року»

IMG_9349Луцький міський голова Богдан Шиба зустрівся з переможцями конкурсу «Студент року». Він відразу ж запропонував молодим людям по завершенні навчання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад в органах виконавчого комітету.

Богдан Павлович зазначив, що «кожен з вас достойний претендувати на посаду міського голови. Але для цього треба починати з меншого і прагнути досягнути більшого».
Під час зустрічі, студенти розповіли про себе і про свої плани на майбутнє. Усі без винятку прагнуть вчитися далі, поглиблювати знання в обраній спеціальності і застосовувати їх у роботі. Серед молодих людей були й такі, які вже мають власну справу. Вони поділилися з міським головою з тими труднощами, які виникають під час роботи. Під час розмови торкнулися і нинішньої кризової ситуації в країні. Молоді люди висловили свої думки з цього приводу.

Богдана Шибу цікавила також думка молоді про те, що потрібно зробити в місті для покращення життя. Насамкінець, міський голова пообіцяв ще раз зустрітися у травні і побажав «не втрачати лідерських якостей і перемагати».