Подарунки дітям

Подарунки дітям

IMG_2764Луцький міський голова Богдан Шиба побував на святі коляди  у дитячому дошкільному закладі №21. Вихованцям цього закладу вручили подарунки, придбані  за кошти, зібрані під час благодійної акції «Святий Чудотворець Миколай, зі святом всіх дітей вітай!».

Акцію, яка розпочалася ще 16 листопада 2008 року, зорганізувала творча фірма «Ідея» під патронатом міського голови. Під час акції у луцьких школах і садочках відбулося 94 уроки доброти, діти отримали іконки зі Святим Миколаєм, а маленькі пацієнти лікарень – солодкі подарунки. Було зібрано  5020 гривень та 200 рублів, 1192 грн. надійшло на благодійний рахунок. Саме за ці кошти і придбали телевізор, DVD та спеціальні килимки  для фізичних вправ, адже у дитсадку №41 навчаються дітки з вадами зору та опорно-рухового апарату.

Богдан Павлович подякував юним артистам за гарний концерт, побажав їм здоров’я, щастя, гарного навчання і загадав загадку – яке місто найкраще у світі?– і дітвора дружно відповіла: «Луцьк!».

«Я щасливий що до добрих справ у місті долучається все більше благодійників», – сказав Богдан Шиба, дякуючи за хорошу працю завідувачці Олені Борисовій та педагогам  дошкільного закладу.