UPfest популяризує мистецтво

UPfest популяризує мистецтво

1250435137_upfestАби відвідати UPfest, який триває на території табору «Сонячний» у селі Гаразджа поблизу Луцька, на Волинь приїхали понад 700 чоловік із різних куточків України. Як розповів керівник арт студії «LIME ART GROUP» Олександр Куява, головна ідея свята – популяризація різних видів мистецтв серед молоді, підвищення рівня креативності молодих людей.

Наприклад, фотомистецтво, адже на території фестивалю проходять різноманітні виставки, також – виставки живопису, київського стріт-арту. Також люди можуть ознайомитися із таеквондо, капоейро, брейк-дансом.

«Є і UP-TV. Група людей ходить і знімає на камеру все на фестивалі, потім монтує і показує це все на великій сцені – тобто дійства, які відбувалися упродовж дня, але розбавлені гумором», – розповів Олександр Куява.

На UPfest щоночі виступають діджеї. Зокрема сьогодні, 15 серпня, гратиме DJ Broflow, який приїхав із Німеччини. Він поступово розвивався і вдосконалювався в турн-таблізмі протягом 10 років. В 2005 рокі відкрив свою справжню любов – електронну музику і почав грати New Break і Big Beat. В 2006 захопився drum’n’bass і почав грати в клубах Німеччини, Польщі, Бельгії та Іберійського півострова.

На території табору розбиті наметові містечка. На фестиваль приїхали понад сімсот гостей, зокрема зі Львова, Закарпаття, Івано-Франківська, Дніпропетровська, Криму, навіть із Санкт-Петербурга, – розповів Олександр Куява.

Довідково:

UPfest – фестиваль музики і мистецтва, один з найбільших в Україні, програма якого обіймає концерти на чотирьох сценах, біля тридцяти майстер-класів різних напрямків, семінари, театральні постановки, перегляд кінофільмів та багато інших цікавих подій.

Фестиваль «UPfest» з самого початку є міжнародним. Запрошені гурти, викладачі семінарів та майстер-класів прибувають сюди з таких країн, як Великобританія, Польща, Швеція, США, Швейцарія, Білорусь.

Фестиваль проходив за організаційного сприяння відділу у справах сім’ї та молоді департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради.

Trackbacks/Pingbacks

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss