IMG_3452Луцький міський голова Богдан Шиба зустрівся з представниками студентського самоврядування вищих навчальних закладів міста. Він особисто поінформував молодих людей про запровадження в Луцьку конкурсу «Студентська сім’я – 2009», який відбуватиметься під патронатом міського голови. Він зазначив, що переможці конкурсу в подарунок отримають квартиру, а ті, хто посяде друге та третє призові місця – серйозні подарунки.

Звертаючись до присутніх на зустрічі студентів,  Богдан Павлович подякував їм за активну участь та ініціативу стати учасниками конкурсу і зазначив: „Здебільшого, молоді люди, які знайшли своє щастя в студентські роки, мають міцні і здорові сім’ї. Власне тому й виникла ідея такого конкурсу, щоб підтримати молоду сім’ю в цей непростий час”.

Також міський голова зазначив, що швидше за все, це буде не конкурс, а фестиваль, де кожна молода сім’я покаже чим і як живе. „Завдяки такому заходу ми зможемо ширше ознайомитися з середовищем, у якому знаходяться сьогодні молоді люди, відчути їхні позитивні і негативні моменти, дізнатися про їхні сьогоднішні проблеми, та перспективи в майбутньому. Ми очікуємо від молоді нові нестандартні підходи, бо саме від молоді залежить, як її подальше життя, так і життя нашої держави загалом”, – наголосив Богдан Шиба.

Молодих людей цікавили умови конкурсу, зокрема, чи матимуть право брати участь в конкурсі сім’ї, в яких один з подружньої пари на заочній формі навчання або є аспірантом. Також студенти цікавилися, чому в конкурсі беруть участь тільки студенти вищих навчальних закладів тощо. Як зазначив Богдан Павлович, всі умови виписані в Положенні про конкурс, а зараз основне – якомога ширше поінформувати студентство про такий захід і залучити до нього максимум молодих людей.

Ознайомитися з Анкетою для учасників конкурсу «Студентська сім’я – 2009» можна ТУТ.